Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

30 sep 2024

Scores aangepast

Door: maurice

In week 2 bleken er scores bij verkeerde personen te staan in de vroege league. Dit is aangepast, waarna de scores (ivm handicap) opnieuw zijn berekend en doorgerekend voor week 3 en 4.

Tevens bleek dat de spelers van 1 team in de vroege league niet getoond werden in de lijst van persoonlijke gemiddelden. Dit probleem is ook opgelost.

Kennelijk heb ik afgelopen week per ongeluk de scores van week 3 (die voor de vroege league niet correct waren) in de verkeerde map op de site geupload. Excuses. Het blijft mensenwerk in mijn vrije tijd. Dit komt mede doordat ik bezig ben geweest om de scores van voorgaande speelweken te bewaren en terug te kunnen zien. Daardoor heb ik een verkeerde directory gepakt. De 'gemakkelijke' manier om de bestanden terug te zien van voorgaande weken, kan ik hiervoor helaas niet gebruiken binnen dit CMS. Hier zal dus toch iets voor gemaakt moeten worden. Ik denk echter niet dat ik hier nog tijd in ga stoppen, omdat het zeer waarschijnlijk is dat wij niet verder kunnen met de huidige leaguesoftware en dus straks ook niet meer op deze manier publiceren/beschikbaar maken.

Zo ook dit: de late league heeft deze week geen wedstrijdoverzicht. Deze ben ik vergeten te kopieren (de bestanden die gegenereerd worden als pdf worden niet opgepakt/gezien en omgezet naar de 'normale' bestandsnamen, iets dat andere jaren gewoon werkte. Ik heb nog geen tijd gehad hier in te duiken om dit op te lossen).

Voor spelers die in de toekomst foutieve scores zien of scores bij de verkeerde personen (ook week 4 is met de hand ingevuld bij verschillende teams, Qubica geeft lang niet altijd de juiste scores terug als er problemen zijn met de banen (tot zelfs een of meerdere weken terug!), graag dit op de juiste manier melden: nml. aan de leaguesecretaris zodat deze dit in de correspondentiemap kan plaatsen en ik dit op kan pakken. Andere manieren geven ruis, komen ongelegen, vergeet ik of heb ik niet altijd bij de hand! Dank hiervoor.